MariaSpråk:
 Svenska

Du kan ringa mig på 0939-6500, ange ID 641    19.90/m

Välkänd, uppskattad och ofta anlitad av kändisar. Jag hjälper Dig att reda ut olika livssituationer. Till min hjälp har jag Tarotkort, Änglakort och Pendel.Distanshealing, du är hjärtligt välkommen att ringa mig

Mina Inriktningar

  • Astrologi
  • Drömtydning
  • Medial
  • Tarot
  • Coachning
  • Drömmar
  • Relationer
Några av våra medarbetare

Tessan
  ID: 645

Har du funderingar över kärlek, arbete eller ekonomi ? På ett enkelt sätt kan jag hjälpa dig att få svar på dina frågor. Jag har förmågan att ge dig verktyg till att förändra ditt liv. Ger dig svar i kärlek, arbete och ekonomin. Är medial, intuitiv och en god lyssnare när livet känns svårt.

Esmeralda
  ID: 644

Arbetar som medium, använder mig av tarot, vanliga kort samt en direkt kanal från andra sidan. Jag hjälper dig att få kontakt med nära och kära samt dina andliga guider.

Madame Zelda
  ID: 620

Jag spår i tarotkort och hjälper dig även med goda råd och vägledning i svåra situationer. Jag är en god lyssnare och medmänniska och hjälpt många människor med att lyssna och vägleda i livskriser. Med mig kan du prata om allt. Vill du ha svar och vägledning i: Kärlek Jobb Familj Vänner Om dig själv och dina val. Står du kanske vid ett viktigt beslut och vill ha min vägledning...... Ring då till mig så ska jag vägleda dig med hjälp av tarotkorten och min erfarenhet.

Karin
  ID: 642

Det är ibland svårt att själv tydligt hitta den rätta vägen. Jag är här för att guida dig den väg som är till för Dig! Jag känner av dina energier och får till mig budskap via "mina guider"! Välkommen till mig och ett givande samtal! Jag har Tystnadsplikt!

Sparkling Angel
  ID: 638

Hej mitt namn är Sparkling Angel Jag använder mig av min andlighet, analys och förståelse. Till min hjälp använder jag tarotkort och nycklar till ditt själsliga DNA, samt egen erfarenhet. Vi får alla utmaningar i vardagen. Jag kan hjälpa dig att förstå din potential samt hur du kan nå dit. Du kan tala med mig om olika problem, samt utmaningar. Eller om du har en fråga för stunden som du vill ha svar på. Ring mig jag ser fram emot ett samtal från dig.

Ylva
  ID: 648

Jag är en väldigt bra lyssnare och du kan prata med mig om allt. Jag kan även vägleda dig genom tarot korten. Det finns oändligt med möjligheter i livet och ibland så hamnar vi på lite fel väg och behöver lite hjälp med att hitta den rätta eller den som passar oss bäst. Jag hjälper dig med vägledning i livet och goda råd om hur du kan gå till väga med Din situation. Är du bara pratglad så är du jättevälkommen att ringa och bara prata med mig som har ganska mycket erfarenhet i livet av både negativ och positiv energi.