YlvaSpråk:
 Svenska
 Norsk
 Dansk
 English
 Spanish

Du kan ringa mig på 0939-6500, ange ID 648    19.90/m

Jag är en väldigt bra lyssnare och du kan prata med mig om allt.

Jag kan även vägleda dig genom tarot korten.

Det finns oändligt med möjligheter i livet och ibland så hamnar vi på lite fel väg och behöver lite hjälp med att hitta den rätta eller den som passar oss bäst.

Jag hjälper dig med vägledning i livet och goda råd om hur du kan gå till väga med Din situation.

Är du bara pratglad så är du jättevälkommen att ringa och bara prata med mig som har ganska mycket erfarenhet i livet av både negativ och positiv energi.

Mina Inriktningar

  • Spådom
  • Tarot
  • Coachning
  • Drömmar
  • Relationer
Några av våra medarbetare

Esmeralda
  ID: 644

Arbetar som medium, använder mig av tarot, vanliga kort samt en direkt kanal från andra sidan. Jag hjälper dig att få kontakt med nära och kära samt dina andliga guider.

Karin
  ID: 642

Det är ibland svårt att själv tydligt hitta den rätta vägen. Jag är här för att guida dig den väg som är till för Dig! Jag känner av dina energier och får till mig budskap via "mina guider"! Välkommen till mig och ett givande samtal! Jag har Tystnadsplikt!

Tessan
  ID: 645

Har du funderingar över kärlek, arbete eller ekonomi ? På ett enkelt sätt kan jag hjälpa dig att få svar på dina frågor. Jag har förmågan att ge dig verktyg till att förändra ditt liv. Ger dig svar i kärlek, arbete och ekonomin. Är medial, intuitiv och en god lyssnare när livet känns svårt.

Maria
  ID: 641

Välkänd, uppskattad och ofta anlitad av kändisar. Jag hjälper Dig att reda ut olika livssituationer. Till min hjälp har jag Tarotkort, Änglakort och Pendel.Distanshealing, du är hjärtligt välkommen att ringa mig

Anette
  ID: 643

Jag vägleder dig genom erfarenhet och Intuitiv coaching. Fråga mig om kärlek, arbete och ekonomiska problem mm. Lång erfarenhet av att jobba med människor. Utbildad Livscoach och Relationscoach.

Annette
  ID: 650

Behöver du hjälp med något speciellt eller vill du bara ha någon att prata med. Jag är en svensk//norsk dam som är en väldigt god lyssnare och som gärna ger dig goda råd och vägvisning i livet.