YlvaSpråk:
 Svenska
 Norsk
 Dansk
 English
 Spanish

Du kan ringa mig på 0939-6500, ange ID 648    19.90/m

Jag är en väldigt bra lyssnare och du kan prata med mig om allt.

Jag kan även vägleda dig genom tarot korten.

Det finns oändligt med möjligheter i livet och ibland så hamnar vi på lite fel väg och behöver lite hjälp med att hitta den rätta eller den som passar oss bäst.

Jag hjälper dig med vägledning i livet och goda råd om hur du kan gå till väga med Din situation.

Är du bara pratglad så är du jättevälkommen att ringa och bara prata med mig som har ganska mycket erfarenhet i livet av både negativ och positiv energi.

Mina Inriktningar

  • Spådom
  • Tarot
  • Coachning
  • Drömmar
  • Relationer
Några av våra medarbetare

Esmeralda
  ID: 644

Arbetar som medium, använder mig av tarot, vanliga kort samt en direkt kanal från andra sidan. Jag hjälper dig att få kontakt med nära och kära samt dina andliga guider.

Tessan
  ID: 645

Har du funderingar över kärlek, arbete eller ekonomi ? På ett enkelt sätt kan jag hjälpa dig att få svar på dina frågor. Jag har förmågan att ge dig verktyg till att förändra ditt liv. Ger dig svar i kärlek, arbete och ekonomin. Är medial, intuitiv och en god lyssnare när livet känns svårt.

Karin
  ID: 642

Det är ibland svårt att själv tydligt hitta den rätta vägen. Jag är här för att guida dig den väg som är till för Dig! Jag känner av dina energier och får till mig budskap via "mina guider"! Välkommen till mig och ett givande samtal! Jag har Tystnadsplikt!

Madame Zelda
  ID: 620

Jag spår i tarotkort och hjälper dig även med goda råd och vägledning i svåra situationer. Jag är en god lyssnare och medmänniska och hjälpt många människor med att lyssna och vägleda i livskriser. Med mig kan du prata om allt. Vill du ha svar och vägledning i: Kärlek Jobb Familj Vänner Om dig själv och dina val. Står du kanske vid ett viktigt beslut och vill ha min vägledning...... Ring då till mig så ska jag vägleda dig med hjälp av tarotkorten och min erfarenhet.

Tara
  ID: 637

Hej mitt namn är Tara och jag har lång erfarenhet av att spå i Tarot och jag använder mig oxå av min starka känsla. Jag kan ge dig goda råd och vägledning om det gäller kärlek, ekonomi, familjeproblem eller något annat. Jag kan oxå tyda dina drömmar. Tveka inte ring mig!

Ylva
  ID: 648

Jag är en väldigt bra lyssnare och du kan prata med mig om allt. Jag kan även vägleda dig genom tarot korten. Det finns oändligt med möjligheter i livet och ibland så hamnar vi på lite fel väg och behöver lite hjälp med att hitta den rätta eller den som passar oss bäst. Jag hjälper dig med vägledning i livet och goda råd om hur du kan gå till väga med Din situation. Är du bara pratglad så är du jättevälkommen att ringa och bara prata med mig som har ganska mycket erfarenhet i livet av både negativ och positiv energi.