AnnetteSpråk:
 Svenska
 Norsk
 Dansk
 German
 English

Du kan ringa mig på 0939-6500, ange ID 650    19.90/m

Behöver du hjälp med något speciellt eller vill du bara ha någon att prata med.

Jag är en svensk//norsk dam som är en väldigt god lyssnare och som gärna ger dig goda råd och vägvisning i livet.

Mina Inriktningar

  • Coachning
  • Relationer
Några av våra medarbetare

Esmeralda
  ID: 644

Arbetar som medium, använder mig av tarot, vanliga kort samt en direkt kanal från andra sidan. Jag hjälper dig att få kontakt med nära och kära samt dina andliga guider.

Tessan
  ID: 645

Har du funderingar över kärlek, arbete eller ekonomi ? På ett enkelt sätt kan jag hjälpa dig att få svar på dina frågor. Jag har förmågan att ge dig verktyg till att förändra ditt liv. Ger dig svar i kärlek, arbete och ekonomin. Är medial, intuitiv och en god lyssnare när livet känns svårt.

Karin
  ID: 642

Det är ibland svårt att själv tydligt hitta den rätta vägen. Jag är här för att guida dig den väg som är till för Dig! Jag känner av dina energier och får till mig budskap via "mina guider"! Välkommen till mig och ett givande samtal! Jag har Tystnadsplikt!

Sofia
  ID: 647

Har du någon dröm som du vill att jag ska tyda eller bara vill prata av dig lite så ring gärna mig. Jag lyssnar och ger råd på vägen.

Tara
  ID: 637

Hej mitt namn är Tara och jag har lång erfarenhet av att spå i Tarot och jag använder mig oxå av min starka känsla. Jag kan ge dig goda råd och vägledning om det gäller kärlek, ekonomi, familjeproblem eller något annat. Jag kan oxå tyda dina drömmar. Tveka inte ring mig!

Anette
  ID: 643

Jag vägleder dig genom erfarenhet och Intuitiv coaching. Fråga mig om kärlek, arbete och ekonomiska problem mm. Lång erfarenhet av att jobba med människor. Utbildad Livscoach och Relationscoach.