Så här fungerar det

För att du ska få så bra svar som möjligt på din fråga eller fundering,
välj den medarbetare som motsvarar dina önskemål.

Om du vill prata med en specifik person så kan du enkelt ringa in och ange id på den du vill prata med,
det gör du i val 3 i huvudmenyn och knappa in personens id som du hittar här på sidan.

Använda gärna sökfunktionen till höger, där kan du filtrera din sökning.

Inriktningar

Astrologi
Borttappat
Drömtydning
Häxa
Medial
Spådom
Synsk
Tarot
Änglar
Coachning
Drömmar
Relationer
Seanser

Våra Medarbetare

Karin
  ID: 642

Det är ibland svårt att själv tydligt hitta den rätta vägen. Jag är här för att guida dig den väg som är till för Dig! Jag känner av dina energier och får till mig budskap via "mina guider"! Välkommen till mig och ett givande samtal! Jag har Tystnadsplikt!

Esmeralda
  ID: 644

Arbetar som medium, använder mig av tarot, vanliga kort samt en direkt kanal från andra sidan. Jag hjälper dig att få kontakt med nära och kära samt dina andliga guider.

Tessan
  ID: 645

Har du funderingar över kärlek, arbete eller ekonomi ? På ett enkelt sätt kan jag hjälpa dig att få svar på dina frågor. Jag har förmågan att ge dig verktyg till att förändra ditt liv. Ger dig svar i kärlek, arbete och ekonomin. Är medial, intuitiv och en god lyssnare när livet känns svårt.

Sparkling Angel
  ID: 638

Hej mitt namn är Sparkling Angel Jag använder mig av min andlighet, analys och förståelse. Till min hjälp använder jag tarotkort och nycklar till ditt själsliga DNA, samt egen erfarenhet. Vi får alla utmaningar i vardagen. Jag kan hjälpa dig att förstå din potential samt hur du kan nå dit. Du kan tala med mig om olika problem, samt utmaningar. Eller om du har en fråga för stunden som du vill ha svar på. Ring mig jag ser fram emot ett samtal från dig.

Sofia
  ID: 647

Har du någon dröm som du vill att jag ska tyda eller bara vill prata av dig lite så ring gärna mig. Jag lyssnar och ger råd på vägen.

Anette
  ID: 643

Jag vägleder dig genom erfarenhet och Intuitiv coaching. Fråga mig om kärlek, arbete och ekonomiska problem mm. Lång erfarenhet av att jobba med människor. Utbildad Livscoach och Relationscoach.

Maria
  ID: 641

Välkänd, uppskattad och ofta anlitad av kändisar. Jag hjälper Dig att reda ut olika livssituationer. Till min hjälp har jag Tarotkort, Änglakort och Pendel.Distanshealing, du är hjärtligt välkommen att ringa mig

Tara
  ID: 637

Hej mitt namn är Tara och jag har lång erfarenhet av att spå i Tarot och jag använder mig oxå av min starka känsla. Jag kan ge dig goda råd och vägledning om det gäller kärlek, ekonomi, familjeproblem eller något annat. Jag kan oxå tyda dina drömmar. Tveka inte ring mig!

Annette
  ID: 650

Behöver du hjälp med något speciellt eller vill du bara ha någon att prata med. Jag är en svensk//norsk dam som är en väldigt god lyssnare och som gärna ger dig goda råd och vägvisning i livet.

Elise
  ID: 619

Ibland kan det kännas skönt att prata med någon utomstående. Du är alltid välkommen att ringa mig, oavsett vad du vill prata om. Kärleksproblem, jobb, vänner eller funderingar om livet. Jag är en god lyssnare, lugn och förstående och jag finns här för dig.

Madame Zelda
  ID: 620

Jag spår i tarotkort och hjälper dig även med goda råd och vägledning i svåra situationer. Jag är en god lyssnare och medmänniska och hjälpt många människor med att lyssna och vägleda i livskriser. Med mig kan du prata om allt. Vill du ha svar och vägledning i: Kärlek Jobb Familj Vänner Om dig själv och dina val. Står du kanske vid ett viktigt beslut och vill ha min vägledning...... Ring då till mig så ska jag vägleda dig med hjälp av tarotkorten och min erfarenhet.

Ylva
  ID: 648

Jag är en väldigt bra lyssnare och du kan prata med mig om allt. Jag kan även vägleda dig genom tarot korten. Det finns oändligt med möjligheter i livet och ibland så hamnar vi på lite fel väg och behöver lite hjälp med att hitta den rätta eller den som passar oss bäst. Jag hjälper dig med vägledning i livet och goda råd om hur du kan gå till väga med Din situation. Är du bara pratglad så är du jättevälkommen att ringa och bara prata med mig som har ganska mycket erfarenhet i livet av både negativ och positiv energi.